Hladilci zraka

Hladilci zraka

Nova tehnologija hlajenja – NARAVEN IN ZDRAV NAČIN HLAJENJA. Predstavljamo popolnoma nov način hlajenja različnih vrst prostorov. Prednost ECO Coolerja je hlajenje preko vodnega stolpca, ki zrak ohladi, prečisti in mu odstrani vse vonjave. Tak zrak je primerno ohlajen in ravno prav navlažen, kar pomeni, da ne draži sluznice, kot npr. zrak, ki ga ohladi klima. ECO Cooler ni prenosna klimatska naprava, nima odvodne cevi, deluje na drugi tehnologiji, njegove lastnosti pa so učinkovitejše.

Modeli opremljeni z ionizatorjem bodo še posebej blagodejno vplivali na zdravje astmatikov in alergikov, hkrati pa negativni ioni poskrbijo na vsesplošno počutje človeka in blagodejno vplivajo na stres. Nekateri modeli so opremljeni z daljinskim upravljalnikom in možnostjo nastavitve samodejnega izklopa, kar pomeni še večjo udobje in brezskrbnost.

Če pa bi si želeli prostor oz. okolje ogreti, lahko izbirate med modeli, ki omogočajo tudi gretje.

Naprave so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo, različne velikosti prostorov, od majhne sobe, avtodoma ali počitniške prikolice, do velikih dvoran, prireditvenih šotorov, teras in ploščadi. Namembnost je res neomejena. S pretvornikom na 12 V vtičnico ga lahko vklopite v vsako avtomobilsko vtičnico (samo pri določenih modelih).

Z do 10 kratnim prihrankom električne energije kot pri klasičnih klimah pomeni zmanjšanje stroškov in neomejeno uporabo v katerem koli okolju in prostoru.

Preverite našo ponudbo inovantivnih ECO Coolerjev, veseli bomo vašega vprašanja ali povratne informacije.

Kliknite tukaj in si poglejte več o delovanju Eco Cooler hladilnih naprav.Prikaži:
Razvrsti po:
Mini hladilec zraka TARK HLM18-028 Ni na zalogi

Mini hladilec zraka TARK HLM18-028

Prenosni hladilec zraka na vodni osnovi in s 3 stopenjskem ventilatorju ter večbarvno svetlobo (luč..

34,99 € Brez DDV: 28,68 €

Hladilec zraka TARK Eco Cooler JH-168 - obnovljeni modeli -70% Na zalogi

Hladilec zraka TARK Eco Cooler JH-168 - obnovljeni modeli

Največji član družine nove tehnologije hlajenja. Za zelo velike prostore, kot so kongresne dvorane, ..

499,98 € 149,99 € Brez DDV: 122,94 €